1. We're looking for active, experienced players to help contribute and grow this site.

    If your interested send NeoCHI a conversation.
    Dismiss Notice
  2. Live chat has been implemented! Scroll down and join the fun.
    Dismiss Notice
  3. We're looking for help to write comprehensive hero build guides.

    If you'd like to contribute please let us know in this thread.
    Dismiss Notice

Can't Raid, Arena and Chat

Discussion in 'Feature Requests & Bug Reports' started by JPC, Jan 11, 2018.

  1. JPC

    JPC New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 11, 2018
    Problems when not connected to WiFi.
    Raids - just says "success" and does nothing
    Arena - disconnected right away
    Chat - always at channel 0.

    is there a fix for this? i have good signal and most of the time on LTE when using my DATA.

    iPhone 8 Plus
     
  2. XiongZi

    XiongZi Moderator Staff Member

    Messages:
    998
    Likes Received:
    617
    Joined:
    Jul 31, 2017
    Try uninstalling/reinstalling the app. If it doesn't work then email Vespa (cs_en@vespainteractive.com)

    If they don't have a fix for you, it may just be your phone.
     
  3. Gohan0406

    Gohan0406 New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Feb 16, 2018
    Have you been able to find a fix to this? I am havin the same issues. I started 5 days ago. I am unable to connect to arena. It says failed. I also am unable to connect to anyone’s raid or create my own. Please help
     
    Soap likes this.
  4. Delphiki

    Delphiki Active Member

    Messages:
    277
    Likes Received:
    72
    Joined:
    Oct 18, 2017
    I noticed this issue happens to me if I leave an instance of the game open on 1 computer and then try opening the same account on another computer. The first computer will disconnect but it's like it freezes your connection to chat/raids/other multiplayer things.

    I was only able to fix the issue after logging back in on the first compute rand completely closing the first instance before relogging on the second.

    I have no idea if this could have happened, maybe your phone froze at some point or you got disconnected and you have a ghost session open? It could all be my imagination but I always close the emulator before I leave anytime now out of fear this will happen again and I haven't encountered the issue since.
     
  5. Soap

    Soap New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 1, 2019
    Everyone you can be at ease cause i found the fix for this. The first picture is the default configuration that was already set. Screenshot_20191201-221806_Settings.jpg Screenshot_20191201-221818_Settings.jpg i did a little research and found out the APN Type is where the change need to be made. Add another new Access Point Name and make sure all the values and words are the sames as the original then change yout APN type to (default,supl,mms). And you can make the in state data with 1pv4/ipv6. I not sure if it changes anything but i did it because it. Was originally ipv6. Also the tittle should not be the same as the other one just change one more or add a letter so it doesnt mess with each other. I have tmobile and i already tried this out and it worked for me. Let me know if this helps. If this does spread the word.
     
  6. Soap

    Soap New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 1, 2019
    Everyone you can be at ease cause i found the fix for this. The first picture is the default configuration that was already set. View attachment 586 View attachment 587 View attachment 587 id a little research and found out the APN Type is where the change need to be made. View attachment 586
    Yes just follow my steps i just posted
     
  7. Soap

    Soap New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 1, 2019
    I found the issue scroll down to see how to fix it. Name is Jiqizhi in the game let me know on america server
     
  8. Soap

    Soap New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 1, 2019
    True it is particularly your phone but its more of the sim configuration. Scroll down to see the fix. I found the issue scroll down to see how to fix it. Name is Jiqizhi in the game let me know on america server
     

Share This Page